Blogs
Home/entertainment/Magda Gessler zdradza kulisy rodzinnych spotkan. "Balanga na caego"

entertainment

Magda Gessler zdradza kulisy rodzinnych spotkan. "Balanga na caego"

Magda Gessler niedawno po raz czwarty zostaa babcia. W rozmowie z Plejada przyznaje ze rodzinne spotkania z dziecmi i wnukami nie odbywaja sie czesto wszyscy bowiem sa bardzo zajeci. Zdradza jednak co dzieje sie gdy wreszcie przychodzi czas na wspolne biesiadowanie. Czasami po prostu zamawiamy sushi czasami robimy ogromna saate dla wszystkich mowi.

January 06, 2025 | entertainment

W rodzinie Magdy Gessler nie ma nudy. Najbardziej znana restauratorka w Polsce wychowała dwoje dzieci — zarówno Lara Gessler , jak i Tadeusz Muller sami są już także rodzicami. Lara ma córkę, Nenę i syna, Bernarda, a Tadeusz — synów, Antoniego i Teodora, który na świat przyszedł w sierpniu 2024 r. Gwiazda "Kuchennych rewolucji" nie ukrywa, że z wnukami nie widuje się tak często, jak by chciała. Magda Gessler znajduje wtedy czas, kiedy wnuki znajdują czas, to znaczy rodzice wnuków, bo oni są najbardziej zajęci, nie da się ukryć. Wszyscy jesteśmy zajęci. W związku z tym nie jest łatwo się spotkać, ale jak się spotykamy, to już jest balanga na całego — wskazuje. Co Magda Gessler je podczas rodzinnych spotkań? Są dwie opcje Zapytana o to, co pojawia się na stole podczas rodzinnych spotkań, Magda Gessler odpowiada: — Bardzo różnie. Czasami po prostu zamawiamy sushi, czasami robimy ogromną sałatę dla wszystkich. Staramy się, żeby jednak gotowanie nie zabierało najwięcej czasu, tylko żebyśmy mogli sobie patrzeć w oczy i opowiadać różne rzeczy przy okazji gotowania . Restauratorka zdradza także, jakie sałaty najbardziej lubi i co poleca dodawać do tego typu przekąsek. — Przede wszystkim kocham dobre pomidory, bardzo dobrą oliwę z oliwek, ubóstwiam świeże zioła i nienawidzę miodu w sałacie. Lubię sałaty takie jak w Hiszpanii, czyli bardzo dobra oliwa z oliwek, dobry ocet, [pomidorki] cherry i odrobina czosnku, bardzo mało, i do tego słodka cebula i dobra zielona sałata rzymska. Albo radicchio, albo achicoria . Nicejska sałata też jest cudowna, ale lubię ją z tuńczykiem z puszki, nie z tuńczykiem surowym, to jakaś dziwna moda. Tak naprawdę sałatka nicejska to fasolka szparagowa, ziemniaki, pomidory, cebula, no i oczywiście tuńczyk z puszki — podkreśla. Przy okazji sezonu chorobowego Magda Gessler uchyliła też rąbka tajemnicy na temat tego, jak najlepiej przygotować "królową zup", czyli rosół. Jaki według niej jest rosół idealny? Taki, że nie ma prawie wody. Wodę mają mięso i warzywa, w związku z tym woda jest wrogiem smaku — A jakie mięso? Bardzo lubię ogon wołowy, bardzo lubię kaczkę. Rosół musi być intensywny. Bardzo lubię bardzo dużo warzyw, czyli na taką proporcję mniej więcej cztery selery, dwa-trzy pory, 12 marchewek 12 pietruszek i osiem cebul palonych w piecu . Wtedy wychodzi najlepszy i nie trzeba już nic więcej — podsumowuje. Dziękujemy, że przeczytałaś/eś nasz artykuł do końca. W serwisie Plejada.pl każdego dnia piszemy o najważniejszych wydarzeniach show-biznesowych. Bądź na bieżąco! Obserwuj Plejadę w Wiadomościach Google. Odwiedź nas także na Facebooku , Instagramie , YouTubie oraz TikToku . Chcesz podzielić się ciekawym newsem lub zaproponować temat? Skontaktuj się z nami, pisząc maila na adres: [email protected] .

SOURCE : plejada
RELATED POSTS

LATEST INSIGHTS